Coaching & Zingeving

U kunt bij Setar terecht voor diverse vormen van coaching. Afhankelijk van uw vraag, klacht of voorkeur kunnen we een bepaalde vorm van coaching (of een combinatie van meerdere vormen) gebruiken als onderdeel van de therapie.

Onderstaand vindt u een aantal coachingsvormen waarvoor u bij ons goed terecht kunt.

SLAAPCOACHING
Veel mensen hebben slaapproblemen wat tot uiting kan komen in heel veel slapen of juist onrustig en weinig kunnen slapen. Of je gevoelig bent voor slaapproblemen is ook per persoon en levensfase verschillend. Toch is het wel te beïnvloeden.

Bij slaapcoaching brengen we de problemen in beeld en kijken wat je zelf zou kunnen doen om tot een voor jouw gezond slaapritme te kunnen komen. Dit zal plaats vinden in een aantal individuele coaching sessies.

DANSCOACHING
Dit wordt vooral ingezet als je bijvoorbeeld niet lekker in je vel zit, je neerslachtig, onzeker, agressief, verlegen en angstig voelt e.d.. Het is een combinatie van een aantal individuele danssessies onder professionele begeleiding en een aantal individuele gesprekken met een therapeut waarin de oorzaken en oplossingsrichtingen van je problemen besproken worden.

SPORTCOACHING
Dit wordt vooral ingezet als je bijvoorbeeld niet lekker in je vel zit, je neerslachtig, onzeker, verlegen, agressief en angstig voelt e.d.

Het is een combinatie van een aantal individuele sportsessies onder professionele begeleiding en een aantal individuele gesprekken met een therapeut waarin de oorzaken en oplossingsrichtingen van je problemen besproken worden. De sportsessies kunnen binnen en buiten plaats vinden.

Indien van toepassing kan voedingsadvies aan de orde komen.

OUTDOORCOACHING
Dit wordt vooral ingezet als je bijvoorbeeld niet lekker in je vel zit, je neerslachtig, onzeker, verlegen, agressief en angstig voelt e.d.. Het is een combinatie van een aantal individuele outdoor sessies onder professionele begeleiding en een aantal individuele gesprekken met een therapeut waarin de oorzaken en oplossingsrichtingen van je problemen besproken worden.

PROGRAM LIFESTYLE COACHING
Bijna iedereen heeft ergens wel een vorm van overleven ingebouwd, we hebben immers allemaal wel ergens wat blauwe plekken opgelopen in het leven. Ook kan het zijn dat mensen in een bepaalde fase van hun leven in een stroom van gewoonten en sleur terecht te komen. Hierbij gaat dit vaak ten koste van jezelf waarbij innerlijke en/of uiterlijke verwaarlozing een valkuil is. Bedenk hierbij dat je een ander niet meer te bieden hebt dan jezelf hebt. Zorg je niet goed voor jezelf dan kun je dat ook niet voor de ander.

Therapie Assen wil mensen via het lifestyleprogramma helpen om hun eigen weg weer te vinden. Dit programma bestaat uit mentale coaching, bewegings- en voedingsadvies. Voor veel mensen is de combinatie van bewegen en mentale coaching een sterk middel om een nieuw evenwicht te vinden wat past bij hun oorspronkelijke identiteit. Werken aan jezelf versterkt je identiteit waardoor keuzen maken en staan in het leven een stuk makkelijker is!

ZINGEVING
Ben je zoekende naar de zingeving voor jou leven? Samen kunnen we op verschillende manieren zoeken naar die van jou.

Veel gestelde vragen

Bekijk de pagina ‘Tarieven & Accreditaties‘ voor meer informatie over de kosten van therapie.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden (voor een groot gedeelte) vijf sessies vanuit de aanvullende verzekering. Neem je polis goed door voor het vaststellen van de precieze vergoeding. Mocht je hier hulp bij nodig hebben, dan helpen we je hier uiteraard mee.

Begeleiding bij het dagelijks leven, kan geïndiceerd worden door de gemeente op basis van de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning). Wil je meer weten over de mogelijkheden en onze begeleiding? Lees verder op onze tarievenpagina.

Geen enkel probleem is raar, vreemd of vaag! Iedereen komt in het leven een periode tegen dat het even wat minder gaat of even niet lukt. Hoe je hiermee omgaat is ook voor iedereen verschillend, vaak kom je er sneller doorheen als jet het niet alleen doet. In veel situaties is praten met vrienden al een goede oplossing, in andere situatie vraagt het om professionele therapie.

Wij werken met een team van verschillende deskundigen (orthopedagogen, kindertherapeuten, psychomotorisch therapeut, relatietherapeuten en psychosociaal therapeuten). Daardoor kunnen we goed kijken welke persoon het beste bij u past en wordt de kans op succes van de behandeling vergroot.

Ga naar onze Team pagina om onze therapeuten te ontmoeten.

Wij kunnen veel vormen van therapie ook online aanbieden. Bij online therapie maken wij gebruik van dezelfde systemen, methodes en therapieën als de traditionele psychologen, alleen vinden de gesprekken plaats via een (beveiligde) videoverbinding.

Klaar om te beginnen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wanneer je de stap wilt zetten om samen je probleem op te lossen, dan hopen we van je te horen. Bij vragen of voor het inplannen van een vrijblijvende eerste behandeling kun je ons via de website een bericht sturen.

Stuur ons een bericht

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden om te zien of er nog meer in zit

— Loesje